Ikkunankunnostuskurssi Verstaalla, järjestäjänä Kymen Karmiini!

Kymen Karmiini järjestää jälleen suositun puuikkunoiden kunnostuskurssin Verstaan tiloissa Kouvolassa. Kurssilla vanha puuikkuna kunnostetaan perinteisin menetelmin. Työvaiheet käydään ensin läpi teoriassa ja sen jälkeen käytännössä. Voit ottaa kurssille mukaan oman ikkunan, jos sellainen löytyy.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan kouluttajalta osoitteesta:
leena.niinipuu (at) kymenkarmiini.fi

Vähän niin kuin kansalaisopisto, mutta parempi ja halvempi...

Verstaan Puhdetyökurssit alkavat. Kurssi järjestetän joka viikko aina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 1700-2100. Kaikki kurssille mukaan tulevat saavat käyttökoulutuksen koneisiin ja lisäksi opastaja on paikalla aina vähintään kaksi tuntia / kerta. Kurssi maksaa 99€ / 20 käyntikertaa. Käyntikerrat voi käyttää sitä tahtia kuin kurssilainen haluaa ja ne ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Kurssijäsenyyksiä myydään rajoitettu määrä, jotta kaikilla olisi tilaa tehdä töitä ja koneille ei syntyisi jonoja.

 

Oletko innokas puutyöharrastaja?

Verstas 24 Oy tarjoaa rekisteröityneille asiakkailleen mahdollisuuden tulla työskentelemään 24h/7d omien projektien parissa laadukkailla koneilla varustetulle puutyöverstaalle. Meiltä löytyy myös pieni metallipaja, hitsaus ym. koneineen. Katso tarkempi lista koneista ja palveluistamme "Konekanta" välilehdeltä.

Tavoitteena on saavuttaa 100 jäsenen raja ja rakentaa maailman paras ja monipuolisin yksityisen kuluttajan käyttöön tarkoitettu 24h auki oleva Verstas.
Liity jäseneksi nyt ja varmista paikkasi joukossamme!

Verstas 24 palvelee myös aloittavia yrittäjiä ja pienehköjä yrityksiä. Yritys voi käyttää vain Verstaan toimintoja tai vuokrata itselleen kameravalvottua toimitilaa tilojemme sisältä.

Lisäksi järjestämme noin kerran kuukaudessa viikonlopun mittaisia kursseja, joihin voivat osallistua myös henkilöt jotka eivät ole vuosijäsenyyttä hankkineet. Tulevasta kurssitarjonnasta tiedotamme lisää lähiaikoina.

Kaikki Verstaan työkalut ovat myös jäsenien vuokrattavissa todella edulliseen hintaan (5€/vrk). Tarjolla mm. akkuporakoneita, maalaustelineitä, levynostin, tikkaita, runkonaulaimia ym. ym. ym. Tarkempi lista tulossa sivuillemme lähiaikoina. 

Oletko YRITTÄJÄ?

Verstas 24 Oy tarjoaa aloittaville tai juuri aloittaneille yhden - kolmen henkilön yrityksille toimitiloja ja työpajan käyttöön. Vuokraamasi toimitila voi sisältää yhden kokonaisen toimisto / toimitila huoneen, tai pelkän toimistopöytäpaikan ryhmätoimistosta. Kuukausivuokraasi kuuluu Verstas 24 työpajan kaikkien koneiden käyttöoikeus, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tämä on helpoin tapa aloittaa käsityöalan yritys, jossa tarvitset puuntyöstökoneita, pientä metallipuolen pajaa, maalaustilaa, kahvi / taukotilaa ja neukkaria asiakastapaamisiin ym. Tällä hetkellä vapaana on kaksi tilaa, noin 20m2 ja noin 25m2. Lisäksi on vapaana kolme työpöytä paikkaa.

 

Jos haluat tulla tutustumaan Verstaan toimintaan, tai ostaa jäsenyyden, lähetä sähköpostia osoitteeseen:

talkkari ( at ) verstas24.fi

Samoin jos haluat vastaanottaa noin kerran kuukaudessa ilmestyvää tiedotettamme, niin laita vapaamuotoinen pyyntö edellämainittuun osoitteeseen.

 

 

Haluan tilata Verstas 24 uutiskirjeen

Toimintaa tukemassa 24h/7d

Kymen ATK-Palveu ILO Banneri